Skip to content

Zelf een bedrijfspand verkopen

Wilt u zelf uw bedrijfspand verkopen door middel van een aanbieder als bijvoorbeeld Funda Business? Bij MKBinternetmakelaar.nl zorgen wij ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt en voor de laagste prijs voor elkaar komt.

Hoe werkt zelf een bedrijfspand verkopen?

Schaf het standaard zakelijk pakket aan, kies aanvullende services en plaats de bestelling. Zodra de bestelling binnen is nemen wij contact op en sturen wij een template. Wanneer dit template ingevuld is met ondersteunende foto’s en/of plattegronden, dan kunnen wij wij uw pand op Funda Business plaatsen. Na betaling van de bestelling dan zal het gehele proces afgesloten zijn en zullen wij definitief het pand plaatsen op Funda Business.  

U zal zelf het gehele proces van de verkoop vormgeven, wat erg veel geld scheelt in het grote plaatje. Geïnteresseerden zullen via ons makelaarskantoor doorgestuurd worden naar uw inbox of telefoon waarna de bezichtigingen zelf worden afgehandeld. Mocht een bezichtiging hierna positief uitvallen, dan heeft u zelf het bedrijfspand verkocht! 

Waarom kiezen voor MKB internetmakelaar?

Wij zorgen voor een gemakkelijk, transparant en goedkoop verkooptraject. Traditionele makelaar vragen vaak torenhoge kosten voor promotie wat eigenlijk tegenwoordig niet geheel efficiënt is. Het is niet de beste optie om alleen via eigen makelaar websites te adverteren, omdat Funda Business op dit moment de allergrootste speler is. Onze overtuiging tegenwoordig is dat wanneer er samen inspanning geleverd wordt, dan wordt het beste resultaat bereikt. Naast Funda Business zorgen wij er ook voor dat er op Hoogveste.nl een plaatsing komt en, wanneer gewenst, op bedrijfspand.com. Deze combinatie is op dit moment de beste manier voor het zelf verkopen van een bedrijfspand.