Skip to content

Zelf bedrijfspand verkopen

Wij zorgen voor de online promotie van uw bedrijfspand en u regelt het verkoopproces. Dat is de aanpak van MKBinternetmakelaar en dit zorgt ervoor dat wij de meeste voordelige makelaar zijn in de markt.

Zelf uw bedrijfspand verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest door de combinatie van onze voordelige promotiepakketten en het zelf afhandelen van de reguliere makelaarswerkzaamheden.

 

Bedrijfspand verkopen zonder makelaar

 

Als vastgoedeigenaar bent u als geen ander op de hoogte van de kosten die u moet maken bij de traditionele bedrijfsmakelaar om uw pand te huur of te koop te zetten. Naast een opstarttarief van enkele honderden euro’s betaald u vaak ook een courtage over de jaarhuur of koopsom.

Bij MKB internetmakelaar hanteren we een vast tarief zonder courtage achteraf. Al voor € 449,00 staat uw bedrijfspand op Funda in business de nummer 1 site voor het vastgoed in Nederland. Van tevoren is direct duidelijk wat uw kosten zijn en wat u daarvoor krijgt. Dit scherpe tarief kunnen we alleen aanbieden als u zelf actief betrokken wilt zijn in het verhuur- of verkoopproces. Kies voor de goedkoopste internet bedrijfsmakelaar!

Hoe werken wij?

U plaatst uw bestelling via de website, zodra wij die binnen hebben, nemen wij contact met u op en sturen wij u een template toe. Zodra u deze ingevuld en wel terug heeft gestuurd met ondersteunende foto’s, kunnen wij uw pand op Funda in Business gaan plaatsen. Wanneer de betaling voldaan is zullen wij overgaan tot het publiceren van uw pand op Funda in business.

Naast het aanleveren van de teksten en foto’s doet u zelf ook de bezichtigingen en hebt u direct contact met belangstellenden en/of potentiële huurders of kopers. Op de achtergrond zijn wij uw steun en bij de onderhandelingen kunt u tevens op onze expertise rekenen.

 

Waarom kiezen voor MKB internetmakelaar?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw eigen makelaar te zijn door uw pand op een gratis website aan te bieden. De ervaring leert echter dat dit veelal niet het gewenste resultaat oplevert doordat u onvoldoende vindbaar bent. Daarnaast zult u alles zelf moeten doen. Wij zijn ervan overtuigd dat gedeelde inspanningen het beste resultaat opleveren. Met een plaatsing op Funda in business en de back-up van een NVM makelaar kunt u actief uw pand verhuren of verkopen, zonder hoge kosten.