Skip to content

Hoe werkt het?

Bij MKBinternetmakelaar ben je zelf de baas over het verkoopproces.

Wij zorgen voor de plaatsing van uw pand op Funda in Business en andere aanbieders zonder poespas. De afgelopen jaren zijn wij hierdoor al vertrouwd met meer dan 500 plaatsingen. Door zelf het bezichtigingsproces af te handelen, bespaar je op makelaarskosten en kan er gefocust worden op het verkopen.

Binnen 24 uur staat je pand op Funda in Business en kunnen geïnteresseerden contact opnemen voor een bezichtiging. U zorgt voor de gegevensaanlevering via e-mail en wij zorgen ervoor dat het pand zo snel mogelijk online staat!

Bekijk hier hoe ons stappenplan eruit ziet.

Vandaag
Bestel een pakket
Eén van uw panden staat leeg en u wilt deze optimaal online promoten. Plaats een pakket via onze webshop of neem telefonisch contact met ons op. Als de bestelling bij ons binnen is ontvangt u een template waar u de objectgegevens kunt invullen. Deze ontvangen wij graag terug samen met foto’s, video's en eventueel plattegronden.
Vandaag
Morgen
Pand wordt geplaatst
Na ontvangst van de gegevens plaatsen wij binnen 24 uur het pand online op Funda in Business, Hoogveste.nl, Bedrijfspand.com en als het een woning betreft Pararius.nl. Heeft u aanvullende services aangevraagd? Dan worden die zo snel mogelijk voor u uitgevoerd.
Morgen
Overmorgen
Ontvang alle updates
Uw pand staat online! De belangstellenden bellen of mailen naar ons en deze worden één op één doorgezet naar u via onze binnendienst. Elke dag zijn wij van 08.00u tot 22.00u bereikbaar om alle geïnteresseerden te woord te staan en uw gegevens door te geven. Onze snelle en efficiënte service zorgt ervoor dat uw pand optimaal in de markt wordt gezet. Gedurende het gehele verhuur- en verkoopproces staan wij u telefonisch bij voor vragen of advies.
Overmorgen
Zo snel mogelijk
Pand verkocht of verhuurd
Gefeliciteerd! Uw pand is verhuurd of verkocht en weer rendabel. Er is een geschikte kandidaat gevonden via de deeldienst. Wij melden het object af en bedanken u voor de samenwerking.
Zo snel mogelijk

Extra promotie is ook mogelijk.

Naast de pakketten voor het aanmelden van panden zorgt MKBinternetmakelaar er ook nog voor dat er verschillende promoties uitgevoerd kunnen worden op Funda. Dit kan varieren van het maken van foto’s tot het promoten van de plaatsing op de homepage van Funda in Business. Weet u niet zo goed welke keuze goed past bij uw behoeften?  Laat dan uw telefoonnummer hieronder achter en dan kijken we samen wat de best mogelijke optie is voor uw verkoop.

Zullen wij u bellen?