Skip to content

Over ons

Meer over ons

MKBInternetmakelaar is dè innovatieve makelaar voor het midden- en kleinbedrijf. Wij geven de regie terug aan de ondernemer.

De kracht van Funda

Funda in Business is het beste platform van dit moment om partijen samen te brengen. Daarom kiezen wij ervoor om als online bedrijfsmakelaar een pakket aan te bieden waarmee ondernemers zelf een bedrijfspand kunnen verhuren of verkopen.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaar (NVM). Het pand wordt niet alleen een jaar lang op Funda Business geplaatst maar ook op bedrijfspand.com en onze eigen makelaarswebsite voor maximaal bereik!

Voor €469 is het al mogelijk om het Standaard Zakelijk pakket aan te schaffen. Hiermee zijn wij de goedkoopste aanbieder in de markt.

Sinds kort bieden wij ook een optie aan voor woningen. Het is al mogelijk om een woning te plaatsen vanaf €325. Kies hiervoor het Standaard Woning pakket.

funda-in-business-logo
nvm-makelaar
vastgoed-certificaat
bedrijfspandcom
hoogveste logo

Wat onze klanten zeggen

Het adverteren via MKB Internetmakelaar op Funda & Funda in Business gaat prima. We krijgen via de e-mail, netjes alle meldingen van geïnteresseerden door. Deze werkwijze werkt perfect!
Edward Tolkamp
Boxcomplex
Wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking met MKB internetmakelaar. Vooral de persoonlijke benadering en het snelle schakelen spreken enorm aan.
Michel van de Lagemaat
Mila Vastgoed
Vanaf het eerste uur doe ik zaken met de MKB-internetmakelaar, zij zijn eigenlijk het makelaarsland voor Funda in Business. Ik doe graag zelf de bezichtigingen en onderhandelingen van mijn zakelijk vastgoed, of het nou gaat om huur of verkoop, korte lijnen dat is prettig zaken doen en dat wil elke zakelijke partij toch? Ik heb altijd goede ervaringen met deze makelaar gehad door de flexibele en actieve houding.
Wouter Groter
Gorter Vastgoed

Zullen wij u bellen?