Skip to content

Onze diensten

Uw aanbieding mag gezien worden! Wilt u dat uw pand eruit springt tussen alle te koop en/of te huur staande (bedrijfs)ruimten? Hieronder vindt u ons aanbod van diensten, onderverdeeld in aanvullende services en onze pakketten.

De pakketten bestaan uit een huur- of -kooppakket waarbij standaard services zitten inbegrepen. Het is hiernaast mogelijk om aanvullende services bij uw pakket af te nemen. Wilt u alleen een aanvullende service afnemen? Dat is ook uiteraard ook mogelijk!

Hoe werkt het?

Vandaag
Bestel een pakket
Eén van uw panden staat leeg en u wilt deze optimaal online promoten. Plaats een pakket via onze webshop of neem telefonisch contact met ons op. Als de bestelling bij ons binnen is ontvangt u een template waar u de objectgegevens kunt invullen. Deze ontvangen wij graag terug samen met foto’s, video's en eventueel plattegronden.
Vandaag
Morgen
Pand wordt geplaatst
Na ontvangst van de gegevens plaatsen wij binnen 24 uur het pand online op Funda in Business, Hoogveste.nl, Bedrijfspand.com en als het een woning betreft Pararius.nl. Heeft u aanvullende services aangevraagd? Dan worden die zo snel mogelijk voor u uitgevoerd.
Morgen
Overmorgen
Ontvang alle updates
Uw pand staat online! De belangstellenden bellen of mailen naar ons en deze worden één op één doorgezet naar u via onze binnendienst. Elke dag zijn wij van 08.00u tot 22.00u bereikbaar om alle geïnteresseerden te woord te staan en uw gegevens door te geven. Onze snelle en efficiënte service zorgt ervoor dat uw pand optimaal in de markt wordt gezet. Gedurende het gehele verhuur- en verkoopproces staan wij u telefonisch bij voor vragen of advies.
Overmorgen
Zo snel mogelijk
Pand verkocht of verhuurd
Gefeliciteerd! Uw pand is verhuurd of verkocht en weer rendabel. Er is een geschikte kandidaat gevonden via de deeldienst. Wij melden het object af en bedanken u voor de samenwerking.
Zo snel mogelijk

Zullen wij u bellen?