Skip to content

De kracht van MKB-internetmakelaar in de huidige markt.

De kracht van MKB-internetmakelaar in de huidige markt.

Zelf uw bedrijfspand online verhuren of verkopen? Dat kan via MKB-internetmakelaar. Wij werken in een klein team met veel aandacht voor persoonlijke benadering en service. De kracht van MKB-internetmakelaar zit in het feit dat de lijnen naar de klanten kort zijn en er direct geschakeld kan worden. Ondanks dat vrijwel alles online gaat streeft de makelaar toch naar een persoonlijke service en benadering bij de verkoop en verhuur van uw bedrijfspand.

De focus van MKB-internetmakelaar ligt bij het investeren in lange termijn relaties. Door een zakelijke band op te bouwen met de klant kan er steeds meer maatwerk geleverd worden. De belangen bij de verhuur en verkoop van de panden zijn duidelijk en het proces kan moeiteloos
gestart worden.  Door de strakke communicatie die wij hanteren zult u constant op de hoogte worden gehouden van de belangstelling in uw pand.

Woning verkopen of verhuren via MKB-internetmakelaar.

Veel ondernemers en particulieren zijn in het bezit van één of meerdere woningen. MKB-internetmakelaar biedt ook de service aan om naast bedrijfsmatig vastgoed ook uw (belegging) woning via ons concept te verkopen en/of te verhuren. Met onze brede kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt helpen wij u graag bij het verkoop- en verhuurproces waarbij u zelf de regie in handen heeft. MKB-internetmakelaar biedt een ondersteunde rol aan en neemt de online marketing voor haar rekening. Ook panden in verhuurde staat hebben een platform voor de verkoop op Funda in business. Via het beleggingsportaal kunt u de panden in verhuurde staat aanbieden aan andere beleggers die op zoek zijn naar een mooi rendement. MKB-internetmakelaar is actief in de gehele breedte van de vastgoedmarkt op Funda en Funda in Busines.

Recreatiewoning verkopen of verhuren via Funda recreatief.

Naast de woningmarkt is er op dit moment ook een stijgende trend in de recreatieve markt zichtbaar. Op dit moment werkt MKB-internetmakelaar ook samen met een aantal investeerders, ontwikkelaars en particulieren die in het bezit zijn van een recreatiewoning of deze zelf vervaardigen. De crisis op de woningmarkt dwingt woningzoekenden ook vaak om naar alternatieve te kijken zoals een recreatiewoning. Dit is dan weer interessant voor particulieren en bedrijven die in het bezit van een recreatiewoning. Wij bieden onze dienst dan ook graag aan voor beide partijen om te begeleiden in het verhuren en verkopen. In deze niche zijn wij net als bij ons bedrijfsmatig vastgoed ook de voordeligste makelaar van Nederland en kunnen er verschillende service pakketten worden samengesteld. De huidige woning- en bedrijfsmarkt schept veel vragen op bij verkopers en verhuurders. De begeleiding van MKB-internetmakelaar houdt dan ook niet op bij de online markting. Het biedt ondersteuning in de bepaling van de prijs, tactiek, kennis van de markt en alles wat op afstand te realiseren is.

Geïnteresseerd geraakt en wilt u een pand plaatsen?